Salı, Mart 17, 2009

Pratik Muzlu Pasta

Malzemeler
  • 1 adet hazir pandispanya
  • hazir cikolata sosu
  • 1 paket krem santi
  • süt
  • muz
  • çilek reçeli

Yapilisi

1 paket krem santiyi üzerinde yazdigi sekilde süt ile hazirlayin. Hazir pandispanyayi ortadan ikiye ayirin. Arasina bol miktarda çilek reçeli sürün (istediginiz reçel türünü kullanabilirsiniz), reçelin üzerine muz dilimleri yerlestirin. Pandispanyanin üst kisminida kapatin üzerine. Sagini, solunu, üstünü altini kremsanti ile kapatinn :)) Hazir cikolata sosunu bir catal yardimiyla hizli hizli sagdan sola sallayarak pastanin üzerini süsleyelim. (Hazir cikolata sosunuz koyu ise bu zor olacaktir, bir cezvenin için koyup biraz su ile ocaginizda isitin) Kalan muz parcalarini üzerine koyup 1-2 saat kadar buzdolabinizda beklettikten sonra servis edin.

Acele yapmak istediginizde degisik meyve türleriyle süsleyip yapabileceginiz çok basit bir tarif. Afiyet olsunn :))

2 yorum:

  1. Hülya Akcaoglu17 Mart 2009 15:07

    C000k guzel görunuyor betul abla,,
    Masallahh tuh tuh..:D
    Gercekten yapilisi okursan kolay pastaya benziyor, bizde deneyelim
    insallah güzel olur, afiyetle yeriz

    YanıtlaSil
  2. Tesekkür ederim Hülyacim,

    Evet gerçekten çok kolay, muz seviyorsaniz eger deneyin bence. Eminim çok güzel olacaktir. Simdiden afiyet olsun :))

    YanıtlaSil

Yorumlariniz için her birinize ayri ayri tesekkür ediyorum. En kisa zamanda size cevap yazmaya gayret gösteriyorum.. :)