Pazar, Kasım 01, 2009

Minigim..

Önce inanamadim.. Testi yaptiktan sonra 'baban' bile çok duygulandi ama bende tik yoktu.. Içimde sen varmisin gibi bi his yoktu.. Hiç bir belirti göstermedin ki bana :) 7 haftalikken basladin.. Migde bulantisi, yorgunluk derken bana "burdayim, burdayim" demeye çalisiyordun sanki.. Bana sürekli içimde oldugunu hatirlatiyorsun artik :) Dün ilk defa gördük seni.. Kalbin çarpiyordu.. Sessizce yatiyordun öyle.. "Bakalim uyandirabilecez mi.." dedi doktor.. Bi baktik ayagini salladin :)) Küçücüksün daha ama herseyin var bile.. Ayaklarin, ellerin.. Seni simdiden çok sevdik.. farkli duygular yasattin bize.. Senin gelisinle o kadar çok sey degisecek ki.. Nüket & Elvan hala olacaklar.. Baki'yi dayi yapacaksin.. Babaanne, Anneanne ve dedelerin olacak, seninle ilk defa bu duyguyu tadacaklar.. bize Annelik & Babalik görevini vereceksin.. 2 ay'i geçtin simdi.. Hayirlisi bakalim :))

18 yorum:

  1. Çok sevindim tatlım..Hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini..İnan çokkkk mutlu oldum..Güzel haberlerini bekliyor olacağım..Öpüyorum kocaman..


    Sevgilerle..

    YanıtlaSil
  2. canim gordun artik demek;))neguzel bir duygu Allah'im yasamak, tatmak isteyen herkese nasip etsin...

    kendine cok iyi bak opuyorum...

    YanıtlaSil
  3. saglıklı bir şekilde inşallah bebegini kucagına alırsın.

    YanıtlaSil
  4. @Damak Tadi; Amin ablacim tesekkür ediyorum güzel dileklerin için.. Rabbim her isteyene nasib etsin.. insaAllah güzel haber aldikça paylasicam burda :))

    @Mutfaktaki Zaman; Canim benim sagol güzelim.. gördüm evet artik, çok tuhaf bir duygu.. insaAllah sag saglim kucagimiza aliriz :))

    @Eylem; Amin insaAllah.. Tesekkürler :))

    YanıtlaSil
  5. gözünüzaydın ALLAHIM güzel bir hamilelik ve hayırlı evlat nasip etsin dünyanın en güzel duygusu onu kucagına alıp kokusunu duyunca çok iyi anlıyacaksın

    YanıtlaSil
  6. Betul ablacim.. Cooook sevindim=)) Insallah Rabbim saglikli kucaginiza almayi nasip eder.. Bizde sevmeye gelirizz.. Ayy cok guzel ja anne olacaksin ve coskun abim baba olcak..

    Allahiim her isteye versin insallah.

    YanıtlaSil
  7. canım ne güzel bir haber..rabbim tamamına erdirsin inşallah..çocuk öyle bir şey ki her gün daha da bağlanıyorsun ona..hiç azalmayan hep artan bir sevgi evlat sevgisi..çok sevindim senin adına..sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. canım yazını görünce inan çok sevindim çok güzel bişii ALLAH hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin inş çok çok öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  9. Çoooook tesekkür ediyorum güzel sözleriniz, dilekleriniz için.. Çok mutluyuz gerçekten.. insaAllah saglik bir sekilde dünyaya gelir ve o mutluluguda paylasirim yine sizlerle :))

    YanıtlaSil
  10. hayırlı uğurlu olsun miniğin :) dünyanın en güzel en eşsiz duygusu anne olmak..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

    YanıtlaSil
  11. aaaaaa canım çok sevindim inanki bakk...
    Tbrk ediyorum canım inşlhh hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın miniğini:))

    YanıtlaSil
  12. BETÜLCÜĞÜM BU NE GÜZEL BİR HABER BÖYLE.RABBİM HYAIRLISI İLE KUCAGINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH.DARISI BENİM BAŞIMA İNŞALLAH.SEVGİLER TATLIM CİCİ ANNECİK.:)

    YanıtlaSil
  13. Merhaba Betul, daha simdi gordum yaa! Seni tebrik ediyorum!!! Butun ilkler cok guzel... Cok sevindim senin adina. Nogmaals gefeliciteerd!!! Groetjes

    YanıtlaSil
  14. Tesekkür ederim arkadaslar :) Yorumlariniz, dilekleriniz beni çok mutlu ediyor...

    YanıtlaSil
  15. ayy canıım nasılda güzel kelımelerle anlatmışın içindekılerı emınımkı yarısı bile degildir bu içindeki yaşadıklarının çok güzeldir duygusu herseferı ayrı tad allah sonuna saglıklıca erdırsın bu arada mutfaga girmişin canım artık bak neler canı isterde neler sunar bize bu mınık anne

    YanıtlaSil
  16. tatlım nasıl duydulandım anlatamam..Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini..herkes bir bir anne oluyor sıra banamı geldi ne:)))öpüyorum en tatlı anne..

    YanıtlaSil
  17. merhabalar ilk yorumumu özel bir yazıya bırakmak istedim. bu özel ve güzel duygunun ne demek olduğunu 14 aydır çok iyi bilenlerdenim. sağlıcakla birbirinize kavuşmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
  18. Öyle güzel anlatmışsın ki gözlerim doldu okurken. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..

    YanıtlaSil

Yorumlariniz için her birinize ayri ayri tesekkür ediyorum. En kisa zamanda size cevap yazmaya gayret gösteriyorum.. :)