- 3 adet tavuk gögsü (derisiz, dövülmüs, ikiye bölünmüs)
- 1 adet kirmizi biber
- 300 gr kültür mantari
- siviyag
- tuz
- karabiber
- dereotu
- tavuk baharati
- kürdan
Yapilisi: Tavuklarimizi tavuk baharati, tuz ve birazda siviyag ile harmanlayip dolapta biraz bekletelim. Mantarlari ve kirmizi biberimizi küçük küçük dograyip siviyagda 4/5 dakika kavuralim. Üzerine dereotu, tuz ve karabiberimizi ekleyelim. Tavuklarimizin içine harcimizdan yerlestirip rulo yapalim. Açilmasin diye kürdanla tutturalim. Bir tavaya çok az siviyag ekleyelim her bir tarafi kizarana dek tavuklarimizi pisirelim. Servis yaparken kürdanlarimizi çikaralim tabii :))
aramiza hosgeldin canim ellerine saglik cok guzel bir sofra olmus baharin esintilerini nasilda yansitmissin masana...
YanıtlaSilsevgiler
Tesekkür ederim hosbulduk :) Yansitmaya çalistik insaAllah Baharda kendini bize daha fazla yansitir :)))
YanıtlaSilçoknefis gözüküyor ellerinize sağlık
YanıtlaSilTesekkür ediyorum begendigine sevindimm :))
YanıtlaSil