Salı, Nisan 07, 2009

Firinda Baharatli Patates

Malzemeler:
  • 4/5 adet orta boy patates
  • siviyag
  • tuz
  • dereotu
  • pul biber
Yapilisi: Patatesleri soyup elma dilimi seklinde dograyalim. Üzerine çok az siviyag ilave edelim. Tuz, dereotu ve pul biberi arzu ettiginiz ölçülerde ekleyip karistirin. Önceden isitilmis 200 derecelik firinda pisirelim.

6 yorum:

  1. sevgili betül,
    iade-i ziyarete geldim :) ve tanıştığımıza çok memnun oldum :)
    gelmişkende Dodıkın en sevdiği elma patatese yorum bırakayım dedim.Zira tanışmamıza Doğa sebep oldu:)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Tesekkür ederim, bende memnun oldum tanistigimiza. Tatli Dogayi öp benim için.. Sayfanda yazdigin diyaloglarin hepsini okudum, bayildim kizina.. masaAllah :))

    YanıtlaSil
  3. fırında patatese bayılırm.hem lezzetli hem hafif olur.ellerine saglık.

    YanıtlaSil
  4. @Eylem; Evet bende çok severim hemde pratik oluyor :))

    YanıtlaSil
  5. çok güzel hazırlanmışsın canım ellerine sağlık.

    sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlariniz için her birinize ayri ayri tesekkür ediyorum. En kisa zamanda size cevap yazmaya gayret gösteriyorum.. :)